Απόκτηση βαθμών Iaido, Οκτωβριος 2012

Το ΣαββατοΚύριακο 6-7 Οκτωβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία (συνολική συμμετοχή άνω των 60 ατόμων) το 10ο AkiGasshuku 2012, υπό την διεύθνση του Oda sensei, Iaido hanshi 8 dan, Kendo Kyoshi 7 dan, το οποίο διοργάνωσε – όπως κάθε χρόνο- το Furyu Dojo Athens.

Στα πλαίσια του AkiGasshuku, η ΕΟΚΙΝ πραγματοποιήσε εξετάσεις Iaido 1 Kyu & 1-3 dan, από επιτροπή προσκεκλημένων sensei που απαρτίζοταν από τους, BRUWIER Ph. renshi 6 dan, CARLIER F, 5 dan, DEFRAYE L., 5 dan, SIMONINI M., 5 dan, KANTO Y., 5 dan.
Μετά από επιτυχή δοκιμασία και μεταξύ άλλων, τα παρακάτω μέλη του Furyu Dojo Athens προήχθησαν στους αντίστοιχους βαθμούς:
1 Kyu, Ιωάννης Βλαχογιάννης, Αλέξανδρος Καψής
1 dan, Κώστας Λόλλης, Θεόδωρος Καραβασιλειάδης.
2 dan, Τερέζα Βογιατζή

Στους επιτυχόντες θερμά συγχαρητήρια, πάντα επιτυχίες και να θυμόμαστε ότι τώρα η υποχρέωση για περισσότερη εξάσκηση είναι πέραν από επιβεβλημένη. Σε όποιους το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η όποια αποτυχία πρέπει να μην συνοδεύεται από απογοήτευση αλλά αντίθετα να μας δίνει δύναμη για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Όταν υπάρχει υπομονή και επιμονή η επιτυχία θα έλθει νομοτελειακά.

がんばってください

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *