Δραστηριοτητες Ιανουαριου 2023

Akemashite Omedeto gozaimasu, Ευτυχισμενη η Νεα Χρονια 2023

μια νεα χρονια ανατελλει μεσα σε συνθήκες που απαιτουν επαγρύπνηση. Ο COVID-19 δεν μας έχει εγκαταλείψει, διατηρωντας την καθημερινοτητα μας δύσκολη και απροβλεπτη.Οι γεωπολιτικες συνθηκες στο περίγυρό της Ευρωπης επισης δεν ειναι οι καλυτερες. Μεσα σε αυτες τις συνθηκες, καλουμαστε να παραμείνουμε υγιείς και ασφαλείς, προστατευοντας τόσο τον εαυτο μας, όσο και τους γύρω μας. Σε αυτο το περιβαλλον, ξεκινα η νεα χρονια του Νερού Κουνελιου (Water Rabbit).

Τα χαρακτηριστικα του Κουνελιου ειναι η ευγενεια, η ηρεμια, η φινετσα αλλα και η επαγρύπνηση ενω το Νερό συμβολιζει την αλλαγη. Ας επιδείξουμε αυτα τα χαρακτηριστικα στην καθημερινοτητα μας, αλλαζοντας ότι χρειάζεται, ώστε να συνεχίζουμε την πορεια μας εμπρος.

Ας κανουμε και στην εξασκηση μας όλες αυτες τις αλλαγες που θα μας βοηθήσουν στην βαθυτερη αντιληψη και κατανοηση της Τέχνης η των Τεχνών, που αγαπαμε και ασκουμαστε.

Για τον μηνα λοιπον Ιανουαριο έχουμε:

Τακτικές προπονήσεις :

Προπονήσεις Kendo:

Δε 2, Πε 5, Δε 9. Πε 12, Δε 16, Πε 19, Δε 23, Πε 26, & Δε 30

Καθε Πεμπτη η εξασκηση θα ξεκινα με 40λ εξασκηση σε Nihon Kendo kata

Δε 2.1, Kendo jigeiko για καλωσόρισμα της Νεας Χρονιας 1930-2100. Συμμετοχη ανοικτη σε ολους.

Πε 26.1. Maitsuki Taikai συμμετοχη Mudan – 3 dan, Διαιτησια 4 dan και ανω. Πληροφοριες στην εξασκηση.

Ωράριο προπονήσεων –όλα τα επίπεδα- : Δευτερα 2000-2200, Πεμπτη 2000-2200, dojo Νέου Ηρακλείου

Προπονήσεις Iaido:

Τρ 3, Σα 7, Τρ 10, Σα 14, Τρ 17, Σα 21, Τρ 24, Σα 28 & Τρ 31.

Σα 7.1 Iaido Hatsugeiko, επισημη εναρξη της εξασκησης στην Νεα Χρονια.

Σα 21.1 Εξασκηση koryu, Muso Jikiden Eishin Ryu για 2 dan και ανω, υπολοιποι εξασκηση ZNKR Iaido.

Ωράριο προπονήσεων –όλα τα επίπεδα- : Τρίτη, 2000-2200  &  Σάββατο, 1700-1900, dojo Νέου Ηρακλείου 

Προπονήσεις Jodo

Τε 4, Σα 7, Τε 11, Σα 14, Τε 18, Σα 21, Τε 25 & Σα 28..

Ωράριο προπονήσεων –όλα τα επίπεδα- : Τε 2000-2200 & Σα 1500-1700, dojo Νέου Ηρακλείου

Προπονήσεις Kyudo:

Τρ 3, Τρ 10, Τρ 17, Τρ 24 & Τρ 31..

Κυ 8.1, 1700-2000 Kyudo Hatsugeiko 2023, Καλωσοριζουμε την Νεα Χρονια..

Ωράριο προπονήσεων –όλα τα επίπεδα- : 1800-2000,  dojo Νέου Ηρακλείου

Διευθύνσεις :

Dojo Νέου Ηρακλείου : Χελμού 7, Νέο Ηράκλειο,

 

  1. Ομοσπονδιακες Προπονησεις ΕΟΚΙΝ

Ομοσπονδιακες προπονησεις.Iaido: 15/1, 5/2, 5/3, 2/4, 7/5, 4/6, 0930-1300 στις εγκαταστασεις του Furyu Dojo Athens. Καθε νεωτερη ανακοινωση θα γνωστοποιείται άμεσα

Ομοσπονδιακες προπονησεις.Kendo. .Δεν υπαρχουν προγραμματισμενες, καθε ανακοινωση θα γνωστοποιηθει αμεσα.

  1. Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων ενδιαφέροντος:

α. 17-19.02.2023, 15 Thessaloniki Kendo Cup 2023 & Εξετασεις Kendo 1kyu, 1-5 dan Στον Κολινδρο Πιεριας. Ολες οι πληροφοριες εδω, 15th Thessaloniki Kendo Cup Οι ενδιαφερόμενοι να μιλήσουν μαζι μου ΑΜΕΣΑ για τον έγκαιρο προγραμματισμο της συμμετοχης μας.

  1. ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΟΚΙΝ 2023

Η έναρξη της Νεας Χρονιας μας φερνει και τον χρόνο τακτοποιησης των ετησίων συνδρομών ΕΟΚΙΝ για το 2023.

 

Οποιοι ΔΕΝ εχουν πραγματοποιησει την εγγραφή στην ΕΟΚΙΝ, για οποιοδήποτε λόγο και δεν ειναι κατοχοι Βιβλιαριου ΕΟΚΙΝ, να μιλήσουν μαζι μου για να υλοποιήσουμε την διαδικασία.

Θα παρακαλέσω για την τακτοποιηση της συνδρομης μεχρι Πεμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023..

Να υπενθυμίσω ότι η τακτοποίηση της συνδρομής ΕΟΚΙΝ αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στα δρώμενα της Ομοσπονδίας

  1. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ

Απο 1η Ιουνιου 2022 εχουν τεθει σε ισχυ νεοι υγειονομικοι κανονες για την προστασια απο τον COVID 19. Ομως η απαιτηση να παραμείνουμε υγιείς και ασφαλείς,απεναντι στον COVID – 19, επιβαλλει την διατηρηση της επαγρύπνησης μας στο θεμα αυτο. Στο πλαισιο αυτο κατα την αφιξη και παραμονη μας στο dojo ισχύουν τα παρακάτω ¨

α. Άφιξη και παραμονη στο dojo, η χρηση προστατευτικης μασκας ειναι προαιρετικη. Ωστοσο κατα την παραμονη στα αποδυτηρια, λογω της εγγυτητας συνισταται ισχυρα η χρηση της απο ολους.

β. Καταγραφη εισερχομενων σε σχετικο εντυπο, στην εισοδο, το οποιο απαιτειται να συμπληρωνεται απο τους προσερχομένους στην εξασκηση.

γ. Για την συμμετοχή στην εξασκηση δεν απαιτειται πλεον Πιστοποιητικο COVID.. Σε καθε περιπτωση, συνισταται ισχυρα σε ΟΛΟΥΣ  να κανουν ενα τεστ σε εβδομαδιαια βαση. Τ

δ. Κατα την διαρκεια της εξασκησης, η χρηση προστατευτικης μασκας ειναι προαιρετικη. Κατα την εξασκηση Kendo πρεπει να υπαρχει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πλαστικο διαφανες καλυμμα, εσωτερικα του κάτω μέρους του mengane.

ε. Παραλληλα ο καθενας απο εμας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τηρεί τα ατομικα μετρα προστασιας και δεν προσερχεται στην εξασκηση εφόσον παρουσιαζει υποπτα συμπτωματα, ενημερωνοντας σχετικα σε καθε περιπτωση

ζ. Αν υπαρξει σε καποιον εμφανιση συμπτωματων, η αυτος νοσήσει απο COVID-19, ειναι επιβεβλημενο να με ενημερώσει ΑΜΕΣΑ.

Η συμμόρφωση χωρίς αποκλίσεις με τα παραπανω ειναι υποχρεωση ΟΛΩΝ ΜΑΣ και εκτος των αλλων δειχνει τον σεβασμο, ενος εκαστου απο εμας προς τους συνασκουμενους του..

  1. Επισημανσεις

α. Συνδρομες Εξάσκησης Εχουμε εισελθει στην νεα χρονια ομως υπαρχουν εκκρεμοτητες συνδρομων απο την προηγουμενη, 2022. Θα ηθελα να παρακαλέσω για τον ελεγχο εκκρεμοτητων και την τακτοποιηση τους το ταχυτερον.

Επισης να παρακαλέσω για τακτοποιηση των συνδρομων μας μεσα στο πρωτο δεκαημερο του μηνα. Αποτελουν την μοναδικη πηγη εσοδων του dojo και χαρις σε αυτες επιτυγχανεται η ευρυθμη λειτουργια του για την εξασκηση ολων μας. Καθε καθυστερηση δημιουργει προβληματα στην ευρυθμη λειτουργια γι αυτο και θα πρεπει να τακτοποιουνται εγκαιρα.

β. Καρτα Υγειας Αθλητού Καθε ασκουμενος προκειμενου να συμμετεχει στην εξασκηση και σε αθλητικες δραστηριοτητες θα πρεπει να διαθετει Καρτα Υγειας Αθλητου, ετησιας ισχυος. Εκαστος απο εμας θα πρεπει να φροντίσει για την κατοχη εγκυρης , χρονικα, Καρτας Υγειας. Με επικειμενη την εναρξη αγωνιστικων ημεριδων και Πρωταθληματων αυτο ειναι επιτακτικο

  1. Η ρήση του Μηνα

Be a Warrior, not a worrier

‘Ερρωσθε

勇気 名誉

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *