Εξαιρετικη επιτυχία στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Iaido

Το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Iaido 2009 πραγματοποιήθηκε την 5 Απριλίου 2009 στο Βόλο. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 17 αθλητές του Fuyu dojo στις δύο κατηγορίες, Mudan 3-1 Kyu και Dan(1 & 2 dan). Μετά από μία σειρά από πολύ ενδιαφέροντες αγώνες το τέλος του πρωταθλήματος βρήκε τα μέλη του Furyu dojo να έχουν κατακτήσει:
  • Κατηγορία Mudan 3-1 Kyu, Παναγιώτης Σ. 3η θέση, Θέμις W. Kantosho / Fighting Spirit
  • Κατηγορία Dan (1 & 2 dan), Άρια Κ. 1 θέση, Κώστας Κ. 2η θέση, Πέτρος Μ., Kantosho / Fighting Spirit.

Θερμά συγχαρητήρια τόσο στους διακριθέντες αλλά βασικά σε όλους όσους συμμετείχαν, οι οποίοι πραγματοποίησαν μία εξαιρετική εμφάνιση αποσπώντας μόνο ευμενή σχόλια από όλους.

Share

3 thoughts on “Εξαιρετικη επιτυχία στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Iaido

  1. Μετά τις αγωνιστικές επιτυχίες, σειρά έχουν και οι internetικές. Συγχαρητήρια για το πολυ καλό site. Το πρώτο σχόλιο έχει κάποιο bonus που μπορώ να διεκδικήσω (όχι, δεν εννοώ 1000 suburi)?

  2. bonus? όχι! το πρώτο σχόλιο είναι πάντα δοκιμαστικό… δεν ξέρω τι παίζει όμως με το δεύτερο!

    σχετικά με το taikai: παρά τις ας πούμε φιλοσοφικές αντιρρήσεις γύρω από το εάν και κατά πόσο μια αθλητική αναμέτρηση συνάδει με το μαχητικό πνεύμα κ.λπ. το taikai έχει τελικά μια προφανή εκπαιδευτική αξία, όχι μόνο σε τεχνικό επίπεδο αλλά εν τέλει και σε ψυχοσωματικό!

  3. Taikai σημαίνει ”Μεγάλη συνάντηση” η ”Συνάντηση των μεγάλων”. Μπορεί να το χαρακτηρίζουμε σαν αθλητική αναμέτρηση, διότι αυτός είναι ο πλέον κατανοητός όρος σήμερα. Προσωπικά χρησιμοποιώ τον όρο ”Αγωνιστική Δραστηριότητα” διότι συνάδει (IMHO) καλύτερα με το ζητούμενο. Σ’ αυτό το πλαίσιο, θεωρώ ότι είναι απόλυτα συμβατό με την φιλοσοφική προσέγγιση των Πολεμικών Τεχνών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *