Νέα τμήματα αρχαρίων Iaido & Kendo από 1ης Οκτωβρίου 2010

Όπως κάθε χρόνο νέα τμήματα αρχαρίων Iaido & Kendo, στο Furyu Dojo Athens, θα ξεκινήσουν από την 1η Οκτωβρίου 2010.
Συγκεκριμένα:
Α. Το τμήμα Αρχαρίων Iaido θα ξεκινήσει το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, από 1500-1700, στο dojo Ψυχικού (Ελληνικό Εκπαιδευτήριο, Σχολή Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου, Ν. Λύτρα 14, Ψυχικό). Στο τμήμα γίνονται δεκτοί όσοι επιθυμούν να να γνωρίσουν και να ασκηθούν στο Iaido, ανεξαρτήτως φύλλου και με ηλικία άνω των 20 ετών. Στην έναρξη της εξάσκησης θα απαιτηθεί απλή αθλητική ενδυμασία και ένα ξύλινο ξίφος άσκησης, bokken. Μετά από περίπου τρεις μήνες εξάσκησης οι ασκούμενοι στο τμήμα αυτό θα ενσωματωθούν πλήρως και θα μπορούν πλέον να παρακολουθούν και της προπονήσεις Iaido της Τρίτης.
Β. Το τμήμα Αρχαρίων Kendo θα ξεκινήσει την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, 1930-2030, στο dojo Νέου Ηρακλείου (Χελμού 7 Νέο Ηράκλειο). Στο τμήμα γίνονται δεκτοί όσοι επιθυμούν να να γνωρίσουν και να ασκηθούν στο Kendo, ανεξαρτήτως φύλλου και με ηλικία άνω των 16 ετών (για τους κάτω των 18 ετών απαιτείται έγγραφη άδεια γονέα / κηδεμόνα). Στην έναρξη της εξάσκησης θα απαιτηθεί απλή αθλητική ενδυμασία και ένα ξύλινο ξίφος άσκησης, shinai. Μετά από περίπου τέσσερεις μήνες εξάσκησης οι ασκούμενοι στο τμήμα αυτό θα ενσωματωθούν πλήρως στο κυρίως τμήμα το οποίο ασκείται Δευτέρα και Πέμπτη 2030-2200.

Αν σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετεν την εξάσκηση στα παραπάνω τμήματα η / και θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με τον Σπύρο Γ. Δροσουλάκη, spirosd@otenet.gr , 6944674414 begin_of_the_skype_highlighting              6944674414      end_of_the_skype_highlighting.

Θα είναι χαρά μας να δεχθούμε νέα μέλη στο Furyu Dojo Athens και να ασκηθούμε μαζί στην Ατραπό του Ξίφους, Kendo η/και Iaido.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *