Νέο τμήμα Αρχαρίων Kendo

Ενα νέο τμήμα αρχαρίων Kendo, θα ξεκινήσει, στο Furyu Dojo Athens, από τον Μάρτιο 2012.
Συγκεκριμένα το νέο αυτό τμήμα, Αρχαρίων Kendo, θα ξεκινήσει την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, 1915-2015, στο dojo Νέου Ηρακλείου (Χελμού 7 Νέο Ηράκλειο). Στο τμήμα γίνονται δεκτοί όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν και να ασκηθούν στο Kendo, ανεξαρτήτως φύλλου και με ηλικία άνω των 16 ετών (για τους κάτω των 18 ετών απαιτείται έγγραφη άδεια γονέα / κηδεμόνα).
Στην έναρξη της εξάσκησης θα απαιτηθεί απλή αθλητική ενδυμασία (για τις πρώτες προπονήσεις ξύλινο ξίφος άσκησης, shinai, θα διατίθεται από το dojo). Μετά από περίπου τέσσερεις μήνες εξάσκησης οι ασκούμενοι στο τμήμα αυτό θα ενσωματωθούν πλήρως στο κυρίως τμήμα, το οποίο ασκείται Δευτέρα και Πέμπτη 2030-2200 πάντα στο dojo Νέου Ηρακλείου.

Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν το Kendo, και να παρακολουθήσουν την εξάσκηση, στο παραπάνω τμήμα, η ακόμα παλαιά μέλη, που επιθυμούν να επιστρέψουν στην εξάσκηση μετά από μία μεγάλη περίοδο απουσίας, μπορούν να επικοινωνήσουν σχετικά με τον Σπύρο Γ. Δροσουλάκη, spirosd@otenet.gr , info@furyu-dojo.org , κιν 6944674414.
Θα βοηθούσε ιδιαίτερα την οργάνωση της εξάσκησης του νέου τμημάτος η εκ των προτέρων ενημέρωση για την επιθυμία συμμετοχής σε αυτά.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *