10o Koryu Iaido Seminar 2011, Βρυξέλλες 26-28/8/2011

Από 26-28/8/2011 πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλς το 10ο Koryu Iaido Seminar, το οποίο διοργανώνει σε ετήσια βάση η Βελγική Ομοσπονδία Kendo. Στο σεμινάριο δίδαξαν οι δάσκαλοι ODA K. hanshi 8 dan (Muso Jikiden Eishin Ryu), KATSUMATA K. kyoshi 8 dan (Tamiya Ryu), FURUICHI N., kyoshi 8 dan ( Muso Shinden Ryu) και TSUCHIYA N., kyoshi 7 dan ( Muso Jikiden Eishin Ryu). Τους ανωτέρω δασκλαους συνέδραμαν οι δάσκαλοι DEMUYNK P., renshi 7 dan και BRUWIER P. renshi 6 dan της Βλγικής Ομοσπονδίας Kendo.
Το σεμινάριο περιελάμβανε εξάσκηση στα τρία Koryu που προαναφέρθησαν (για 2dan και άνω) και ZNKR Iaido για 1 dan και χαμηλότερα). Η διδασκαλία και εξάσκηση ήταν εξαιρετική, περιαλάμβανε εξάσκηση σε Shoden και Chuden του Muso Jikiden Eishin Ryu και όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων.
Από τα μέλη του Furyu Dojo Athens συμμετείχαν οι Δροσουλάκης Σ., Παδράς Μ., Καταρνιάς Κ. και Καραγιάννης Α. Επίσης το σεμινάριο παρακολούθησε και ο Κουιμτζογλου Τίμος του ΑΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, στον οποίο μετά από επιτυχή δοκιμάσία στις εξετάσεις (μετά το πέρας του σεμιναρίου) απενεμήθη ο βαθμός του 3 dan Iaido.
Στην φωτογραφία εμφανίζονται το group του Muso Jikiden Eishin Ryu, το οποίο αποτελούν μέλη από τα dojo Brussels Yaegaki kai, Kendo Gent και Furyu Dojo Athens, με τους Oda sensei και Tsuchiya sensei.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *