2ο ΙAIDO BONNEN TAIKAI2016

Ο ΑΣΣΧΟΠ/Furyu Dojo Athens διοργανώνει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στην Αθήνα  την Aγωνιστική Ημερίδα 2ο Iaido Bonnen Taikai  2016.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να δοθεί η ευκαιρία σε ασκούμενους χαμηλότερου επιπέδου να έλθουν σε επαφή με την αγωνιστική διαδικασία και παράλληλα να προσφέρει ευκαιρία επαφής με την διαιτησία σε ασκούμενους επιπέδου 3 dan και άνω.

Πρόγραμμα

Κυριακή 18/12/2016 : 10:00, Προσέλευση & προθέρμανση αγωνιζομένων

1030, Έναρξη αγώνων

1430 Πέρας των Αγώνων και Απονομή επάθλων

Τόπος διεξαγωγής: Dojo Ψυχικού, (Ελληνικό Εκπαιδευτηριο, Νικ. Λύτρα 14 . Ψυχικό). Εναλλακτικά ΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, (Χελμού 7, Νέο Ηράκλειο), ο ακρινής τόπος θα γνωσθεί εγκαιρα.

 Αγωνόδικος επιτροπή:

Αλυτάρχης & Επικεφαλής Διαιτητής/ShinpanchoΔροσουλάκης Σπυρίδων

Αναπληρωτής: Παδράς Μιχαήλ

Υπεύθυνος Γραμματείας: Σείτη Σ. Ξένος Γ.

Χρονομέτρες – Καταγραφείς Αποτελεσμάτων – Εκφωνητές: όπως θα καθορισθούν.

 

 Διαιτητές / Shinpan :

Καθήκοντα Διαιτησίας μπορούν να ασκήσουν όλοι οι κάτοχοι Iaido 3 danκαι άνω. Δηλώσεις συμμετοχής όπως παρακάτω.

Ιατρός Αγώνων:

Ζάγκας Ιωάννης

Κανόνες Συμμετοχής:

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Πανιαπωνικής Ομοσπονδίας Kendo -Zen Nihon Kendo Renmei / ZNKR (The Regulations of Iaido Shiai and Shinpan &The Subsidiary Rules of Iaido Shiai and ShinpanZNKR October 1996) και με τις διευκρινήσεις που παρέχονται παρακάτω:

α. Η συμμετοχή στο 2ο Iaido Bonnen Taikai 2016 περιορίζεται σε αθλητές μέλη συλλόγων της ΕΟΚΙΝ, επιπέδουMudan.

β. Οι αγώνες θα περιλαμβάνουν, τρεις Ατομικές κατηγορίες: Κατηγορία Α: 4-5Kyu,  Κατηγορία Β: 2-3 Kyu, Κατηγορία Γ: 1 Kyu. Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων σε κάθε κατηγορία: τέσσερεις (4) αγωνιζόμενοι.

γ. Οι αγώνες θα περιλαμβάνουν: Κατηγορίες Β & Γ, Προκριματική φάση (Pool), όπου oι διαγωνιζόμενοι θα εκτελέσουν επίδειξη (embu) τριών προκαθορισμένων Kata εντός χρόνου αγώνα 4 λεπτών και Τελική φάση (Knock-out), όπου oι διαγωνιζόμενοι θα εκτελέσουν επίδειξη (embu) πέντε προκαθορισμένων Kata εντός χρόνου αγώνα 6 λεπτών. Κατηγορία Α, Προκριματική φάση (Pools) και Τελική φάση,  επίδειξη (embu) τριών προκαθορισμένων Kata χωρίς χρονικό περιορισμό.

δ. Στόχος στην Προκριματική φάση είναι η δημιουργία Pool των τεσσάρων ατόμων, προκειμένου να δοθεί στους αθλητές η δυνατότητα συμμετοχής κατά το δυνατόν σε περισσότερους αγώνες.

ε. Χρήση sageo υποχρεωτική για όλες τις κατηγορίες.

Δήλωση συμμετοχών:

Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής για όλες τις κατηγορίες είναι η Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016.Μετά την ημερομηνία αυτή δηλώσεις συμμετοχής δεν θα γίνονται δεκτές.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν εμπρόθεσμα, με e-mail,  στον Αλυτάρχη της Ημερίδας, Σπύρο Γ. Δροσουλάκη, spirosd@otenet.gr και θα πρέπει να αναφέρουν:

Ονοματεπώνυμο / Βαθμός Kyu.

Επίσης στο το ίδιο e-mail να δηλώνεται συμμετοχή κατόχων Iaido 3 dan και άνω οι οποίοι επιθυμούν να ασκήσουν καθήκοντα διαιτησίας.

 

Κλήρωση

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13  Δεκεμβρίου 2016 και ώρα19:45 στις εγκαταστάσεις του ΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛ. ΤΕΧΝΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Χελμού 7 Ν. Ηράκλειο. Επιτροπή κληρώσεως, Δροσουλάκης Σ.Γ. (Πρόεδρος) Παδράς Μ., Καλακόνας Ε. Κατά την κλήρωση επιτρέπεται η παρουσία μόνον ενός εκπροσώπου από κάθε συμμετέχοντα σύλλογο.

 

Επισημάνσεις

α. Οι συμμετέχοντες στο 2ο Iaido Bonnen Taikai 2016, θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να είναι κάτοχοι έγκυρου Βιβλιαρίου ΕΟΚΙΝ, θεωρημένου ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για το 2016. Επίσης οι σύλλογοι, αθλητές των οποίων συμμετέχουν, θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να είναι ταμειακώς εντάξει για το τρέχον έτος 2016, προ της κληρώσεως.

 

Εκπαιδευτική Συνάντηση Διαιτησίας

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, 1600-1900, θα πραγματοποιηθεί Εκπαιδευτική Συνάντηση Διαιτησίας Iaido στις εγκαταστάσεις του ΑΣΣΧΟΠ/Furyu Dojo Athens, Νικ. Λύτρα 14 Ψυχικό.

Η συμμετοχή στην εκπαιδευτική συνάντηση κατόχων Iaido 3 dan είναι υποχρεωτική, για όσους επιθυμούν να αναλάβουν καθήκοντα Διαιτησίας στοTaikai

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *