21 Νοεμβρίου 2011, 1ο Athens Cup 2010 & Εξετάσεις 6-2 Kyu Kendo

Πραγματοποιήθηκε την 21 Νοεμβρίου 2010 το 1ο Athens Cup 2010, με συμμετοχή 30 περιπου kendoka, στις εγκαταστάσεις του ΑΣΠΚΠ / Renma Dojo (Προπονητήριο ΟΑΚΑ). Την διοργάνωση πραγματοποίησε ο ΑΣΠΚΠ /Renma Dojo και η συμμετοχή απευθυνόταν σε kendoka 6-2 Kyu.
Από πλευράς ΑΣΣΧΟΠ /Furyu Dojo Athens συμμετείχαν οι Μιχάλης Κ., Δημήτρης Μ., Γιώργος Κ., Απόστολος Α., Ειρήνη Μ. και Χάρης Χ.
Μετά από μία σειρά ενδιαφερόντων αγώνων πέντε από τα μέλη του dojo πέρασαν από την φάση των pools στην φάση του Knock out, o Απόστολος Α. κατέκτησε την τρίτη θέση και δύο ακόμα, Γιώργος Κ. και Δημήτηρς Μ. έφθασαν στην προημιτελική φάση. Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Αντάμσκι Α. του Kobukan Dojo.
Προ της ενάρξεως του Athens Cup πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις 6-1 Kyu Kendo, κατά τις οποίες τα παρακάτω μέλη του dojo προήχθησαν στα αντίστοιχα Kyu
5 Kyu: Αλεξάνδρα Μ., Δημοσθένης Δ., Απόστολος Ρ., Δημήτρης Μ. Σωτηράκης Σ.
4 Kyu: Χάρης Χ., Χάρης Λ.
2 Kyu: Απόστολος Α.
Πολλά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στις εξετάσεις, στους συμμετέχοντες στο Taikai και κυρίως στον Απόστολο ο οποίος πε΄τυχε το νταμπλ, 2 Kyu Kendo και 3η θέση στο Taikai. Σε όλους πάντα επιτυχίες και πάντα καλύτερα.
GAMBATTE

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *