22/12/2011, Furyu Kendo Kyusha Taikai Δεκεμβρίου 2011

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22/12/2011, στο dojo Νέου Ηρακλείου, το 2ο Kendo Kyusha Taikai Δεκ 2011 για τα μέλη του Furyu Dojo Athens, με συμμετοχή και παρουσία σχεδόν όλων των μελών του dojo.
Το Kendo Kyusha Taikai πραγματοποιείται σε μηνιαία βάση, για τα μέλη του Furyu Dojo Athens κατόχους Kendo Kyu, με σκοπό την καλύτερη εξοικείωση με τους αγώνες, shiai. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το shiai αποτελεί ένα σημαντικό και ουσιώδες μέρος της εξάσκησης στο Kendo, ως εκ τούτου η συμμετοχή είναι υποχρεωτική για 4-1 Kyu και προαιρετική για τα 5 Kyu.
Κατά το Kendo Kyusha Taikai Δεκ 2011, μετά από μία σειρά αγώνων, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Μιχάλης Καμ. Α., την δεύτερη (στην πρώτη του συμμετοχή) ο Μιχάλης Κορ. και την τρίτη θέση μοιράσθηκαν οι Χάρης Λ. και Χάρης Χ. Το επαθλο Μαχητικού Πνεύματος, Kantosho, απενεμήθη στον Θόδωρο Μ..
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά στους διακριθέντες.
Μετά το τέλος του Taikai πραγματοποιήθηκε το Bonenkai, γιορτή για την λήξη του έτους, του τμήματος Kendo όπου όλα τα παριστάμενα μέλη αντάλαξαν ευχές και επιδοκίμασαν τις μαγειρικές ικανότητες της Ειρήνης chan, η οποία είχε επιμεληθεί του γαστριμαργικού μέρους της εκδήλωσης.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *