4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Iaido & Εξετάσεις 1Kyu-3 dan

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/4/2011 το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Iaido 2011, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 17 μέλη του Furyu Dojo Athens. Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση όλων κατέλαβαν, στην Κατηγορία Mudan η Χριστίνα Π. την 2η θέση, στην Κατηγορία Shodan η Θέμις W. την 1η θέση,, στην κατηγορία Nidan ο Πέτρος Μ την 2η θέση, ο Γιάννης Γ την 3η θέση και ο Νίκος Κ. το έπαθλο Fighting Spirit και τέλος στην Κατηγορία Sandan οι Κώστας Κ., Απόστολος Κ. και Νίκος Σ. την 1η, 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και πάντα επιτυχίες.

Στις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν μετά την λήξη του Πρωταθλήματος, μετά από επιτυχή δοκιμασία απενεμήθησαν, σε μέλη του Furyu Dojo Athens, βαθμοί Iaido όπως παρακάτω:
Ikkyu, Τζέμη Λ., Άντα Μ., Τάσος Κ., Κωνσταντίνος Σ.
Shodan, Ξένια Κ., Τερέζα Β., Χριστίνα Π., Λάμπρος Γ., Χαρά Π., Γιάννης Ζ.
Nidan, Θέμις W.
Sandan, Εύα Κ., Πέτρος Μ., Νίκος Κ., Γιώργος Κ., Βάλερυ Ο.
Και πάλι θερμά συγχαρητήρια σε όλους και πάντα επιτυχίες.

Τέλος στον απόηχο του Πρωταθλήματος θερμές ευχαριστίες προς τους Βαγγέλη Κ., Γιάννη Ζ., Λίνα Π., Εύα Κ., Ξένια Κ., Τεράζα Β., Μιχάλη Κ., Δημοσθένη Δ., Γιάννη Τ., Κώστα Λ., Άντα Μ., Λάμπρο Γ. για την εθελοντική συνεισφορά τους στην υποστήριξη και ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος και συγχαρητήρια για την άριστη εκτέλεση του έργου των.
GAMBATE !!!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *