7-9 Μαίου 2010, 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kendo 2010 & εξετάσεις 1-3 dan Kendo

Πραγματοποιήθηκε από 7-9 Μαίου το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kendo 2010 στο Αθλητικό Κέντρο ΔΑΙΣ, στο Μαρούσι. Τη όλη οργάνωση του Πρωταθλήματος για την ΕΟΚΙΝ είχε αναλάβει το Furyu Dojo Athens.
Το Furyu Dojo Athens συμμετείχε στις Ατομικές Κατηγορές, με 11 kenshi και φυσικά στην Ομαδική Κατηγορία. Το τέλος του Πρωταθλήματος βρήκε την Ειρήνη Μ. να κατακτά την τρίτη θέση στην Ατομική Κατηγορία Γυναικών (στην πρώτη της αγωνιστική εμφάνιση) και τον Μάρκο Π. την δευτερη θέση στην Ατομική Κατηγορία Kyu Ανδρών.
Θερμά συγχαρητήρια και στους δύο.
Μετά το πέρας του Πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εξετάσεις 1-3 dan Kendo καθώς επίσης και εξετάσεις 1 & 2 Kyu Kendo. Μετά από επιτυχή δοκιμασία απενεμήθησαν οι παρακάτω βαθμοί σε μέλη του Furyu Dojo Athens.
α. 2 Kyu Kendo, Δημήτρης Μ., Ερήνη Μ.
β. 1 Kyu Kendo, Νίκος Μ., Δημήτρης Κ.
γ. 1 dan Kendo, Μάρκος Π.
δ. 2 dan Kendo Τόλης Κ.
Θερμά συγχαρητήρια και πάλι και πάντα επιτυχίες.
Τέλος θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους Κωνσταντίνα Λ., Τζέμη Λ., Χριστιάνα Χ., Χάρη Χ., Χάρη Λ., Θόδωρο Π., Δυονύση Μ., Τάσο Κ., Γιάννη Ζ., Βαγγέλη Κ. και Μιχάλη Π. που με άοκνη προσπάθεια υπεστήριξαν την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος και απέσπασαν τα ευμενέστερα σχόλια όλων. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *