Έναρξη νέου τμήματος αρχαρίων Kendo την Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Ένα νέο τμήμα αρχαρίων Kendo θα ξεκινήσει προπονήσεις, στο Furyu Dojo Athens, την Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010.
Οι προπονήσεις του τμήματος αυτού θα διεξάγονται Δευτέρα και Πέμπτη 1930-2030 στο dojo του Νέου Ηρακλείου (Χελμού 7, Νέο Ηράκλειο) και το πρόγραμμα του θα περιλαμβάνει εισαγωγή και άσκηση στις βασικές αρχές και τεχνικές του kendo. Μετά από ένα τετράμηνο εξάσκησης στο τμήμα αυτό, οι ασκούμενοι θα έχουν αποκτήσει την απαραίτητη γνώση και ικανότητα ώστε να ενταχθούν στο κύριο τμήμα του Furyu Dojo, όπου πλέον η εξάσκηση γίνεται με προστατευτικό εξοπλισμό, bogu, στις ίδιες ημέρες αλλά 2030-2200.
Προυποθέσεις συμμετοχής, ηλικία άνω των 16 ετών (για τους κάτω των 18 απαιτείται έγγραφη συγκατάθεση του γονέως / κηδεμόνος), ιατρική γνωμάτευση και επιθυμία άσκησης στο Kendo.
Στην έναρξη της εξάσκησης θα απαιτηθεί μία απλή αθλητική ενδυμασία και ένα shinai, ξίφος από μπαμπού με το οποίο γίνεται η εξάσκηση στο kendo. Όλα τα υπόλοιπα, ενδυμασία, προστατευτικός εξοπλισμός, θα απαιτηθούν στην πορεία της εξάσκησης. Για λίγες προπονήσεις στην έναρξη της εξάσκησης, το dojo διαθέτει shinai τα οποία μπορουν να χρησιμοποιηθούν από τους νέους ασκούμενους.
Για όποιον επιθυμεί να ενταχθεί στο εν λόγω τμήμα και να ασκηθεί στο kendo, η πρώτη προπόνηση, όπως αναφέρεται και παραπάνω, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010 και ώρα 1930-2030. Στο τμήμα αυτό θα μπορούν να ενταχθούν νέα μέλη μέχρι και την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010.
Για οποιαδήποτε πληροφορία κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με τον υπεύθυνο του Furyu Dojo Athens, Σπύρο Δροσουλάκη, κιν 6944674414, e-mail, info@furyu-dojo.org η spirosd@otenet.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *