7/3/2010, 4o Thessaloniki Kendo Cup 2010, επιτυχημένη συμμετοχή

Το 4ο Thessaloniki Kendo Cup 2010, πραγματοποιήθηκε από 6-7 Μαρτίου 2010 στο Αθλητικό Κέντρο ΑΤΕΡΜΩΝ, στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς. Την οργάνωση είχαν αναλάβει από κοινού οι ΑΣ ΑΤΡΑΠΟΣ και ΡΟΝΙΝ τηε Θεσσαλονίκης. Το σεμινάριο που προηγήθηκε και την διεύθυνση του σεμιναρίου είχε αναλάβει ο Demski W. sensei kyoshi 7 dan βοηθούμενος από τον Kovac F. sensei, 5 dan.

Το Furyu Dojo συμμετείχε και στην φετεινή διοργάνωση με οκτώ μέλη του, Γιάννης Ζ., Απόστολος Α., ΜΙχάλης Κ., Γεώργις Κ., Χρήστος Σ., Μιχάλης Π., Απόστολος Κ, και Σπύρος Δ., σε όλες τις κατηγορίες. Μετά από μία καλή εμφάνιση ο Γιώργος Κ. κατέλαβε την 3η θέση στο Ατομικό Kyu και η ομάδα του Furyu Dojo την 3η θέση στην Ομαδική Κατηγορία. Καθόλου άσχημα μπορεί να πει κανείς.

Επίσης στα πλαίσια του σεμιναρίου που προηγήθηκε πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις 2 Kyu Kendo από την Τεχνική Επιτροπή Kendo της ΕΟΚΙΝ. Μετά από επιτυχή δοκιμασία απενεμήθη το 2 Kyu Kendo στους Γεώργιο Κ. και Μιχάλη Κ.

Συγχαρητήρια σε όλους για τις επιτυχίες στο Taikai και στις εξετάσεις και ιδιαίτερα για την συμμετοχή στο Taikai. Omedeto gozaimasu !!!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *